crewcatering"Even een  cappuccino  tappen"

De cateraar heeft een belangrijke rol in het bijdragen van een goede sfeer op de set. Mensen kunnen, vooral op zwaardere dagen, echt uitkijken naar het ontbijt, lunch en de wrap. Maar ook een espresso of cappuccino met een stukje tony chocolonely bij de bus en een praatje kan een welkome afwisseling zijn.


"Goed eten   met aandacht bereid "

Ik neem mijn taak als verzorger van goed eten heel serieus. Crew en cast brengen over het algemeen ontzettend veel tijd op de set door en zijn volledig afhankelijk van wat de catering ze aanbiedt. Ik vind daarom dat mensen keuzes moeten hebben, er afwisseling moet zijn en dat diëten geen probleem moeten zijn. Ik ga dan ook bewust om met ingrediënten en menukeuze: bij het ontbijt heb ik naast de standaard dingen als verse jus d’orange, gebakken eitjes en (spelt)brood ook havermout in de winter en een eigen mix van superfood zaden/bessen voor in de yoghurt. Voor ‘het 4 uurje’ maak ik elke dag een mix van gedroogd fruit, noten, fruit, rouwkost en daarnaast natuurlijk haribo-snoep in alle kleuren van de regenboog. Bij de wraphap kunnen mensen in principe altijd soep en brood verwachten en daarnaast de ene keer franse kaasjes en gedroogde worst en de andere keer een broodje van dobben kroket of zelfgemaakte hamburgers van de grill.

Tijdens de lunch hou ik in principe de koolhydraten/groente/vlees/vis/vega opties los van elkaar, daarnaast kook ik elke dag een vlees-, vis- en vegetarisch gerecht zodat de mensen zelf kunnen kiezen wat ze lekker vinden of wat past binnen hun dieet. Speciale dieetvoorschriften (lactose, gluten, veganistisch etc) zie ik niet als probleem, maar als uitdaging.


Koken in de vrieskou, in the middle of nowhere en midden in de nacht… de omstandigheden zijn telkens anders maar wij gaan ervoor om telkens opnieuw met dezelfde aandacht mooie en smaakvolle gerechten te maken. Ik kook graag met seizoensproducten, waar mogelijk biologisch en ga zo veel mogelijk bewust om met de herkomst van ingrediënten. Ik hou van uitgesproken smaken, van ongekunsteld maar wel verfijnd eten.2 voorbeeld menu’s:

-gebakken rozeval aardappels met rozemarijn

-eenvoudig geblancheerde mix van peultjes en haricot verts

-langzaam gegaarde kalfsmuis (rosé) met salieboter

-gegrilde zwaardvis met een pittige verse kruiden-citroensalsa

-vegetarische mini-quiche met drie soorten kaas en kweepeerjam

-simpele groene salade

-zelfgemaakt bananenijs met stukjes brownie en caramel toe


-tabouleh van quinoa met veel verse kruiden, zon gedroogde tomaten en geschaafde amandel.

-gestoofde bloemkool met rode peper en peterselie

-geroosterde kippendei uit de oven met venkel en sinaasappel

-zalm uit de oven met za’atar, grapefruit en granaatappel

-voor de vegetariërs met feta, ingelegde citroen en munt gevulde artichokharten

-tomatensalade

-rabarber-gember crumble toe


Neem gerust contact op voor vragen of een boeking.


Offerte algemeen commercials 2023

Sinds januari 2015 heeft Citrus and Spice een foodtruck die speciaal is gebouwd en ingericht voor crewcatering.


Met onze jarenlange ervaring in de (film)catering, een geweldig team van assistenten en een fijne cateringbus kan Citrus and Spice crew cast van goede, verzorgde catering voorzien.